hotely Baja: ten nejlepší hotel v Baja jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Baja : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-27

2024-04-28


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Baja, všechna ubytování v Baja

4 hvězdičkové hotely v Baja

  • Duna Wellness Hotel Baja fotorgafie

    Duna Wellness Hotel Baja

    Umístěný 4,4 km od Sugovica, Duna Wellness Hotel Baja nabízí prádelnu, čištění prádla a 24-hodinovou bezpečnostní službu. Turr Istvan Museum je vzdálena 100 metrů, a poblíž je Belvarosi Szent Peter…

  • Bed and Breakfast Sugo Panzio Baja fotorgafie

    Bed and Breakfast Sugo Panzio Baja

    Nacházející se 2 km od Deri-kert, hotel Bed and Breakfast Sugo Panzio Baja nabízí sejf a úschovnu zavazadel. Bajai Baptista Gyulekezet je 1 km daleko od Bed and Breakfast Sugo Panzio.

  • Všech 4 hvězdičkové hotely »

3 hvězdičkové hotely v Baja

  • Hotel Gimi Vendeghaz Baja fotorgafie

    Hotel Gimi Vendeghaz Baja

    Nacházející se hned u St Nicolas Serbian Orthodox Church, tento 3-hvězdičkový Hotel Gimi Vendeghaz Baja je vzdálen 5 minut jízdy od Trinity Square.

  • Kaiser Panzio Baja fotorgafie

    Kaiser Panzio Baja

    Zůstaňte zde, budete 5 minut autem od Szentháromság szobor. Hosté ocení těsnou blízkost k Eotvos Jozsef Foiskola Szegedi uti campus, a to je 300 metrů daleko.

  • Všech 3 hvězdičkové hotely »

2 hvězdičkové hotely v Baja

Nabízíme 64 hotely v blízkosti v Baja Maďarsko s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Baja, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Baja. Máme nabídky hotelu v centru Baja. Můžete si také rezervovat Baja hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma.